Hamburgare - perfekt helgmat!

Hej Vänner!
Hur har er helg varit? min har varit bra både gällande aktiviteter och matinnehåll. På fredagen åt vi skagenröra med tillbehör( Grönsaker, lagrad ost, lök, tomat) och drack bubbel. På lördagen gjorde vi egna burgare som är så fantastiskt gott!
 
Denna gång blandade jag rökig smaksättning i köttfärsen, toppade dem med cheddarost och bacon, plickad rödlök sallad och tomat. Till burgaren serverades ett glas rött. Helt fantasktiskt gott!
 

Igår var det morsdag och mamma bjöd på grillad lax med romsås. Vi avslutade helgen med en film, en bit brie och salami. Har inte överätit men njutit av godsaker som hör helgen till!
 
Ångesten som fanns förra måndagen är som bortblåst. Det är för att jag ätit och druckit gott i rimliga mängder och har njutit av varje tugga och varle klunk. Den här känslan vill jag föralltid ha, mat ska inte ge ångest, den ska ge njutning!
 
Vågen visade några hekto mer i dag än i fredags men det är inget att snacka om. Nu är det vardag och vardagsrutiner igen, det är min balans och förhoppningsvis min väg till en lättare jag. 
 
Jag har nu bestämt mig för ett datum för mitt första delmål. Till midsommar ska jag väga 85 kg. 
2 kg kvar till delmål 1. Nu kör vi!
Hur ser dina mål ut?
 
Vardag med LCHF | | Kommentera |
Upp